fbpx

Апарати за кафе

Апарат за подготовка на турско кафе.

Електрично ѓезве за кафе Conti CKC-200
Цена:
Цена без ДДВ: 990,00 ден
Цена: 990,00 ден

Апаратот можете да го носите секаде со себе и секогаш да ...

Апарат за варење кафе
Цена:
Цена без ДДВ: 1.299,00 ден
Цена: 1.299,00 ден

Апарат за подготовка на турско кафе.

Електрично ѓезве за кафе Colossus CSS-5454B
Цена:
Цена без ДДВ: 1.300,00 ден
Цена: 1.300,00 ден

Апарат за подготовка на турско кафе.

Gorenje TCM300W апарат за турско кафе
Цена:
Цена без ДДВ: 1.590,00 ден
Цена: 1.590,00 ден

Апарат за филтер кафе со моќност 800 W.

Iskra CM 108 кафемат за филтер кафе
Цена:
Цена без ДДВ: 1.599,00 ден
Цена: 1.599,00 ден

Апарат за подготовка на турско кафе.

Електрично ѓезве за кафе Colossus CSS-5454B
Цена:
Цена без ДДВ: 1.699,00 ден
Цена: 1.699,00 ден

Електрична мелница за кафе со моќност 150 W.

Gorenje TSMK150W Мелница за кафе
Цена:
Цена без ДДВ: 1.790,00 ден
Цена: 1.790,00 ден

Апарат со двојна функција за топлење на мледо и подготовка ...

Апарат за топло чоколадо и пена
Цена:
Цена без ДДВ: 5.499,00 ден
Цена: 5.499,00 ден

Идеален производ за љубителите на турско кафе.

Gorenje ATCM730T апарат за турско кафе
Цена:
Цена без ДДВ: 5.500,00 ден
Цена: 5.500,00 ден