fbpx

Мелачка за домати

Популарната рачна мелачка за домати, која воедно може да се користи и за различни видови на зеленчук и овошје.
Цена:
Цена без ДДВ: 960,00 ден
Цена: 960,00 ден
Опис Производот содржи вакумска подлога за фиксирање на маса. Ставете ги пресечените парчиња домати, свртете ја рачката и уживајте во свежо подготвениот сок.

Металниот дел за мелење е изработен од нерѓосувачки челик.

Едноставен и безбеден за користење.

Коментари

Нема коментари за овој производ.