Кујнски додатоци

Идеални за заштита на вашите раце во текот на готвењето.

Силиконска ракавица
Цена:
Цена без ДДВ: 150,00 ден
Цена: 150,00 ден

Подготовката на домашни плескавици е лесна и брза.

z17
Цена:
Цена без ДДВ: 170,00 ден
Цена: 170,00 ден

Апарат за пакување на сарма од лозов лист.

free-shipping-48pcs-lot-font-b-grape-b-font-font-b-leaves-b-font-font-b
Цена:
Цена без ДДВ: 200,00 ден
Цена: 200,00 ден

Комплет од држач за домати и нож.

_vyr_2244slicer
Цена:
Цена без ДДВ: 230,00 ден
Цена: 230,00 ден

Керамичка тава за палачинки со дијаметар 26 см.

art-cuisine-11-inch-ceramic-aluminum-crepe-frypan-02b33c98-2f6f-4930-bfa0-196e543fa0e3_600
Цена:
Цена без ДДВ: 500,00 ден
Цена: 500,00 ден

Популарната рачна мелачка за домати, која воедно може да се ...

dt
Цена:
Цена без ДДВ: 960,00 ден
Цена: 960,00 ден