fbpx

Чајник Honeysuckle

Прекрасен чајник за совршен чај.
Чајник HoneysuckleЧајник Honeysuckle
Цена:
Цена без ДДВ: 2.100,00 ден
Цена: 2.100,00 ден
Опис Димензии: 24x16x15.

Спакуван во декоративна кутија.

Коментари

Нема коментари за овој производ.