Laica Stream 3000 J31 бел Бокал за филтрирање вода

Едноставен и сигурен уред за секојдневна употреба.
Laica Stream 3000 J31 бел Бокал за филтрирање водаLaica Stream 3000 J31 бел Бокал за филтрирање вода
Цена:
Цена без ДДВ: 1.099,00 ден
Цена: 1.099,00 ден
Laica Stream 3000 J31 бел Бокал за филтрирање вода
Laica Stream 3000 J31 бел Бокал за филтрирање вода
Laica Stream 3000 J31 бел Бокал за филтрирање вода
Laica Stream 3000 J31 бел Бокал за филтрирање вода
Опис Едноставен и сигурен уред за секојдневна употреба. Произведува чиста и мека вода погодна за правење кафе или чај, која ги штити електричните апарати (кафемат, бокал) од таложење на каменец. Почитувајте ги правилата од деклакацијата на електричната опрема.

Вкупен капацитет: 2,3 литри

Филтрирана вода: 1,2 литри

Механичко бирање на датум: ве потсетува на датумот на внесување на филтерот

Отвор на капакот: Со ергономска рачка и капак со отвор за брзо полнење

Италијански дизајн

Тенок облик, погоден за чување на врата од фрижидер

Може да се исчисти во машина за миење садови, бокалот без филтерот.

Коментари

Понеделник, 07 Мај 2018
Dali bokalot e so filter ili filterot treba da se kupi posebno blagodaram
Mimi Georgievska