Бокали за филтрирање вода

Пакување со еден кертриџ за филтрирање вода.

Laica Bi-Flux F0M Кертриџ филтер за бокал
Цена:
Цена без ДДВ: 399,00 ден
Цена: 399,00 ден

Пакување со два кертриџи за филтрирање вода.

Laica Bi-Flux F2M Кертриџ филтер за бокал (пакување со 2)
Цена:
Цена без ДДВ: 749,00 ден
Цена: 749,00 ден

Едноставен и сигурен уред за секојдневна употреба.

Laica Stream 3000 J31 бел Бокал за филтрирање вода
Цена:
Цена без ДДВ: 1.099,00 ден
Цена: 1.099,00 ден

Пакување со три кертриџи за филтрирање вода.

Laica Bi-Flux F3M Кертриџ филтер за бокал (пакување со 3)
Цена:
Цена без ДДВ: 1.099,00 ден
Цена: 1.099,00 ден

Пакување со четири кертриџи за филтрирање вода.

Laica Bi-Flux F4M Кертриџ филтер за бокал
Цена:
Цена без ДДВ: 1.299,00 ден
Цена: 1.299,00 ден

Бокал за филтрирање вода со вклучени кертриџ и 2 чашки.

Laica Stream 3000 J961 Бокал за филтрирање вода
Цена:
Цена без ДДВ: 1.990,00 ден
Цена: 1.990,00 ден