fbpx

Сет за релаксација

Цветен подарок, прекрасен сет од 4 парчиња во украсно пакување.
Сет за релаксацијаСет за релаксација
Цена:
Цена без ДДВ: 2.100,00 ден
Цена: 2.100,00 ден
Сет за релаксација
Сет за релаксација
Сет за релаксација
Опис Овој сет е претставен во прекрасно декоративно пакување со цветен принт кој содржи:

150 ml гел за капење

150 ml лосион за тело

250 гр соли за капење (во кутија)

сунгер за капење

Коментари

Нема коментари за овој производ.