fbpx

Сензација за сите сетила

Корпа со разновидни алкохолни и безалкохолни пијалоци, разновидни вкусови на кафе, пенливо вино, бонбониери и апетисани.
Сензација за сите сетилаСензација за сите сетила
Цена:
Цена без ДДВ: 4.800,00 ден
Цена: 4.800,00 ден
Опис Корпата содржи пенливо вино Henkell, два вида свежи овошни сокови од 1 л, разновидни вкусови на кафе, апетисани, разновидни бонбониери (Lindor, Toffifee и Nestle), чоколади и колач.

Вашата порака ќе ја додадеме кон подарокот.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

За поуспешен впечаток, ви препорачуваме да одберете букет цвеќебалон со порака или платежна картичка за подарок.

Коментари

Нема коментари за овој производ.