fbpx

Книга за позитивни емоции

Чувствително проникнување во лековитата моќ на билките и цвеќињата.
Книга за позитивни емоцииКнига за позитивни емоции
Цена:
Цена без ДДВ: 650,00 ден
Цена: 650,00 ден
Опис Чувствително проникнување во лековитата моќ на билките и цвеќињата кое го допира животот на секој човек на основно, емоционално и духовно ниво. Се наведуваат седум психички состојби како резултат на 63 различни причини, со конкретен цветен лек кој доведува до самоизлекување. Покрај тоа, се нудат и други традиционални намени на билката, медицински и козметички.

Коментари

Нема коментари за овој производ.