fbpx

Кафе муабет со себеси

Уморни сте од едноличното секојдневие без инспирација? Сакате живот полн со авантури остварувајќи ги своите соништа?
Кафе муабет со себесиКафе муабет со себеси
Цена:
Цена без ДДВ: 700,00 ден
Цена: 700,00 ден
Опис Што ако секојдневно скокате од кревет возбудени и полетно преземате нешто за да ги остварите јасно поставените цели за кои сте мислеле дека се невозможни? Размислете – има ли нешто што отсекогаш сте сакале да го направите, но сте мислеле дека е резервирано само за избраните?

Техниката на кафе-муабет на Кристен Хелмстетер ќе ви овозможи:

- да ги промените навиките

- да стекнете здравје и долговечност

- да бидете прекрасен родител или да најдете совршен партнер

- да постигнете богатство и успех - да живеете со нов сјај во очите.

„Кафе-муабет со себеси“ не дава здодевен список на задолженија, туку забавен и делотворен начин секој ден да се будите насмеани и среќно да впловите во својот нов, неверојатен живот. И сето тоа со само петминутни дневни афирмации и шолја вкусно кафе!

„Моќна, досетлива и инспиративна книга што ќе ви покаже како целосно да го искористите својот потенцијал со неколкуминутно дневно сонување големи соништа, колку што е потребно да ја испиете својата шолја кафе. Оваа книга ќе ви го промени животот.“

Кристи Белкамино, најпродавана авторка на „Ју-Ес-Еј тудеј“

Коментари

Нема коментари за овој производ.