DKNY Be Delicious Fresh Blossom EDP 100

Be Delicious Fresh Blossom е цветно-овошен мирис за жени.
DKNY Be Delicious Fresh Blossom EDP 100DKNY Be Delicious Fresh Blossom EDP 100
Цена:
Цена без ДДВ: 5.200,00 ден
Цена: 5.200,00 ден
DKNY Be Delicious Fresh Blossom EDP 100
DKNY Be Delicious Fresh Blossom EDP 100
Опис Be Delicious Fresh Blossom е цветно-овошен мирис за жени. Пролетен мирис во облик на јаболко, карактеристичен за линијата Be Delicious.

Мирисни ноти

Горни: Apricot, Grapefruit, Blackcurrant

Средни: Jasmine, Lily of the valley, Rose

Основни: Woody notes, Red apple

Коментари

Нема коментари за овој производ.
 

Известување

Ве известуваме дека во периодот од 01 до 10 јуни нема да вршиме испораки. Нарачките примени овој период ќе се достават од 14 јуни. Ви благодариме на разбирањето.