fbpx

Дифузер-ароматизер за просторија

Практични Carmani ароматизери (reed difuzers) достапни во неколку ароми

Дифузер-ароматизер за просторијаДифузер-ароматизер за просторија
Цена:
Цена без ДДВ: 690,00 ден
Цена: 690,00 ден
Опис “Sunflowers” на познатиот холандски сликар Vincent van Gogh – мирис Нероли

Големина: 100 мл

Коментари

Нема коментари за овој производ.