Божиќен цвет

Прекрасно изненадување во пресрет на претстојните празници.
Божиќен цвет
Цена:
Цена без ДДВ: 550,00 ден
Цена: 550,00 ден
Опис Разубавете го домот на вашите најблиски испраќајќи им Божиќен цвет.

Во цветниот аранжман бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

Коментари

Нема коментари за овој производ.