fbpx

365 дена здравје

Од древни времиња луѓето се интересирале за добро здравје и за подолг животен век.
365 дена здравје365 дена здравје
Цена:
Цена без ДДВ: 650,00 ден
Цена: 650,00 ден
Опис Од древни времиња луѓето се интересирале за добро здравје и за подолг животен век. Секој човек опседнат со здравјето или љубител на добро здравје го почитува своето тело како храм, затоа што добро здравје може да се одржи само во здраво тело. Практичарите на добро здравје на различни начини или техники спојуваат еден или неколку методи при нивните напори да ја постигнат таа совршена состојба на живот во којшто индивидуалната и општата свест се во совршена синхтронизација и ритам.

Основата на нашата книга се состои од примена на природен начин на живот во којшто се спојуваат елементи на јога и секојдневни вежби, органска храна или храна без хемикалии, природни корективни и лековити техники, како масажа, ароматерапија, акупресура, подмладување во минерални бањи , совети за начинот на живот и многу интересни и сликовити рецепти.

Коментари

Нема коментари за овој производ.