fbpx

Палета со шминки Школка

Оваа палета во облик на школка е најубавото нешто што сте го виделе досега.
Палета со шминки ШколкаПалета со шминки Школка
Цена:
Цена без ДДВ: 1.200,00 ден
Цена: 1.200,00 ден
Опис Благодарение на неговиот практичен формат, го прави идеален да го носите со себе насекаде. Содржи дваесет и една сенка за очи, апликатор и огледало.

Коментари

Нема коментари за овој производ.