fbpx

Креативен сет Тајниот дневник

Чувајте ги вашите тајни со трендовскиот дневник на Барби.
Креативен сет Тајниот дневникКреативен сет Тајниот дневник
Цена:
Цена без ДДВ: 1.600,00 ден
Цена: 1.600,00 ден
Креативен сет Тајниот дневник
Креативен сет Тајниот дневник
Опис Таен дневник за персонализирање и откривање на многу креативни активности. Користете ги самолепливите скапоцени камења за да го направите вашиот дневник поубав, со катанец за складирање на вашите тајни, многу налепници и специјални обележувачи. Планер, катанец со клуч, налепници, флуоресцентни пенкала, пенкала за промена на боја, налепници со скапоцени камења, упатства. Перцепција и психомоторија, координација рака-око, фини вештини, меморија и внимание, креативност, декодирање на слики

Коментари

Нема коментари за овој производ.