fbpx

Козметичко огледало

Сет за убавина со светла и музика.
Козметичко огледалоКозметичко огледало
Цена:
Цена без ДДВ: 3.300,00 ден
Цена: 3.300,00 ден
Опис Сет за убавина со светла и музика, идеална игра со улоги и игра со имитација која ќе ги забавува децата и ќе помогне во развојот на социјалните вештини, имагинацијата и многу повеќе.

Димензии: 43.5x19.5x54 cm. Работи со батерии.

Вклучува додатоци и производи за нега и убавина, како што се фен за коса, кармини итн. Погоден за деца на возраст од 3+.

Коментари

Нема коментари за овој производ.