fbpx

Козметичко огледало

Козметичко огледало за мали принцези.
Козметичко огледалоКозметичко огледало
Цена:
Цена без ДДВ: 3.800,00 ден
Цена: 3.800,00 ден
Опис Идеална игра со улоги и имитација која ќе ги забавува децата и ќе придонесе за развој на социјални вештини, моторни вештини, имагинација и многу повеќе. Димензии: 47*76*24см.

Коментари

Нема коментари за овој производ.