fbpx

Козметичка масичка

Ќе ги воодушеви децата и ќе обезбеди бескрајна забава!
Козметичка масичкаКозметичка масичка
Цена:
Цена без ДДВ: 2.900,00 ден
Цена: 2.900,00 ден
Козметичка масичка
Козметичка масичка
Козметичка масичка
Опис Идеална игра на улоги и имитација 2 во 1 Машина за куфер и клупа со додаток за убавина што е лесен за носење и складирање.

- Марка: Luna Toys

- Димензија на пакувањето: 40x14x32 cm.

- Куферот содржи 42 парчиња. со разни додатоци за убавина и нега, како што се огледало, фен за коса итн.

- Погодно за деца од 3+ години."

Коментари

Нема коментари за овој производ.