fbpx

Детски сет со паричник

Детски сет со сјаеви за усни, шноли за коса и паричник.
Детски сет со паричникДетски сет со паричник
Цена:
Цена без ДДВ: 800,00 ден
Цена: 800,00 ден
Детски сет со паричник
Детски сет со паричник
Опис Детски сет кој вклучува два течни сјаеви за усни, две шнолки за коса розова и виолетова и сето тоа во чанта со метално затворање. Дерматолошки тестирано.

Димензии на производот: 10 x 19 x 2,5cm.

Коментари

Нема коментари за овој производ.