fbpx

Детски козметички сет за шминкање

Воодушевете ги вашите мали принцези подарувајќи им го прекрасниот детски сет.
Детски козметички сет за шминкањеДетски козметички сет за шминкање
Цена:
Цена без ДДВ: 2.800,00 ден
Цена: 2.800,00 ден
Детски козметички сет за шминкање
Детски козметички сет за шминкање
Опис .Прекрасниот куфер со сребрени металик детали кој вклучува 18 сенки, 4 лакови растворливи во вода, 3 бронзери и 2 сјаја за усни! Дерматолошки тестирано.

Димензии на производот: 25 x 17.5 x 8.5cm

Коментари

Нема коментари за овој производ.