fbpx

Барби Козметички сет

Kозметички сет за вистински гламурозен изглед, секогаш носете го со себе.
Барби Козметички сетБарби Козметички сет
Цена:
Цена без ДДВ: 1.700,00 ден
Цена: 1.700,00 ден
Опис Достапен со два дизајни, безбедна и сертифицирана козметика. Сетот содржи 2x сјај за усни, 7 x сјај со светки, 4 сенки за очи, 3 x руменило, 2 x кармин и 2 x апликатори. Сетот придонесува за развивање на детската креативност, перцепција и психомоторни вештини, координација око-рака, фина умешност, меморија и внимание.

Коментари

Нема коментари за овој производ.