LANVIN Rumeur EDP 100 ml

Парфем во кој белиот цвет е во хармонија со мошусни ноти.
LANVIN Rumeur EDP 100 mlLANVIN Rumeur EDP 100 ml
Цена:
Цена без ДДВ: 4.500,00 ден
Цена: 4.500,00 ден
LANVIN Rumeur EDP 100 ml
LANVIN Rumeur EDP 100 ml
Опис Мирисни ноти

Горни: Magnolia

Средни: Jasmine, Lily-of-the-valley, Orange blossom, Plum, Rose

Основни: Amber, Musk, Patchouli

Коментари

Нема коментари за овој производ.