Два шатори со тунел

За поголема забава со повеќе другарчиња.
IPlay два шатори со тунел
Цена:
Цена без ДДВ: 1.950,00 ден
Цена: 1.950,00 ден
Опис Интересна комбинација на два шатори со тунел.

Димензии на шаторот: 100 x 100 x 135 см. Димензии на тунелот: 180 x 46 cm. Димензии игло: 112 x 112 x 94 cm.

Коментари

Нема коментари за овој производ.
 

Известување

Ве известуваме дека во периодот од 01 до 10 јуни нема да вршиме испораки. Нарачките примени овој период ќе се достават од 14 јуни. Ви благодариме на разбирањето.