fbpx

Детски шатори

Придружете им се на еднорозите во виножитото во нивните ...

Шатор Unicorn
Цена:
Цена без ДДВ: 1.950,00 ден
Цена: 1.950,00 ден

Со мотив на универзумот ќе го однесе малото дете во светот ...

Шатор Вселена
Цена:
Цена без ДДВ: 1.950,00 ден
Цена: 1.950,00 ден

Во шатор од соништата во форма на замок, девојчињата ќе се ...

Шатор розев замок
Цена:
Цена без ДДВ: 2.400,00 ден
Цена: 2.400,00 ден

За поголема забава со повеќе другарчиња.

IPlay два шатори со тунел
Цена:
Цена без ДДВ: 3.100,00 ден
Цена: 3.100,00 ден

Шатор, тунел и сала за вежбање.

672
Цена:
Цена без ДДВ: 3.700,00 ден
Цена: 3.700,00 ден