fbpx

Играчки за девојчиња

Игра со улоги наменета за децата од предучилишна возраст.

Сладолед со четири корнети
Цена:
Цена без ДДВ: 390,00 ден
Цена: 390,00 ден

Trefl сложувалка Принцезите и пријателите составена од 160 ...

Trefl сложувалка Принцезите и пријателите
Цена:
Цена без ДДВ: 400,00 ден
Цена: 400,00 ден

Trefl сложувалка Shopping Ponies составена од 160 дела.

Trefl сложувалка My little pony
Цена:
Цена без ДДВ: 400,00 ден
Цена: 400,00 ден

Trefl сложувалка Принцезите на Дизни составена од 160 дела.

Trefl сложувалка Принцези
Цена:
Цена без ДДВ: 400,00 ден
Цена: 400,00 ден

Trefl сложувалка Принцезите на Дизни составени од 160 дела.

Trefl сложувалка Принцезите на Дизни
Цена:
Цена без ДДВ: 400,00 ден
Цена: 400,00 ден

За готвење на омилените јадења.

Шпорет со додатоци
Цена:
Цена без ДДВ: 450,00 ден
Цена: 450,00 ден

Тава за готвење со додатоци за готвење и послужување.

Тава за готвење со додатоци
Цена:
Цена без ДДВ: 450,00 ден
Цена: 450,00 ден

Сетот со 18 различни садови.

Цедалка за садови
Цена:
Цена без ДДВ: 450,00 ден
Цена: 450,00 ден

Сложувалката е составена од 30 дела.

Trefl сложувалка Sofia in the garden
Цена:
Цена без ДДВ: 450,00 ден
Цена: 450,00 ден

Макси сложувалка 2во1 со принцезите на Дизни.

Lisciani Макси сложувалка Princess
Цена:
Цена без ДДВ: 490,00 ден
Цена: 490,00 ден

Сложувалка со Слатки мачиња 3во1.

Trefl сложувалка Слатки мачиња
Цена:
Цена без ДДВ: 499,00 ден
Цена: 499,00 ден

Сложувалка Сонот на љубовта од Trefl со Снежана и принцот.

Trefl сложувалка Снежана, Сонот на љубовта
Цена:
Цена без ДДВ: 500,00 ден
Цена: 500,00 ден

Двострана сложувалка Frozen II од 60 парчиња.

Frozen II двострана сложувалка
Цена:
Цена без ДДВ: 550,00 ден
Цена: 550,00 ден

Кики многу сака да се вози со својот розев велосипед.

Кики на велосипед
Цена:
Цена без ДДВ: 550,00 ден
Цена: 550,00 ден

Trefl сложувалка Посети ја операта составена од 70 дела.

Trefl сложувалка Посети ја операта
Цена:
Цена без ДДВ: 550,00 ден
Цена: 550,00 ден

Сет за чај со 22 додатоци.

Кошница со сет за чај
Цена:
Цена без ДДВ: 590,00 ден
Цена: 590,00 ден

Ексклузивен сет за креација на алки во шик стил.

Креативен се за изработка на алки
Цена:
Цена без ДДВ: 600,00 ден
Цена: 600,00 ден

Сет со 198 лепенки за нокти со мотив од LOL.

LOL лепенки за нокти
Цена:
Цена без ДДВ: 640,00 ден
Цена: 640,00 ден
Страница 1 од 9