fbpx

Кики на велосипед

Кики многу сака да се вози со својот розев велосипед.
Кики на велосипедКики на велосипед
Цена:
Цена без ДДВ: 650,00 ден
Цена: 650,00 ден
Опис Кики многу сака да се вози со својот розев велосипед. Велосипедот е украсен со кошница во која може да се стави цвеќе.

Големина: 11 см

Коментари

Нема коментари за овој производ.