Голем букет Гриотте - 440 г.

Гриотте - сочна медитеранска вишна во фино алкохолно полнење обвиткана со препознатливо Крашово темно чоколадо, десерт познат со генерации на потрошувачите.
_________________50b617b4c7870.jpg_________________50b617b4c7870.jpg
Цена:
Цена без ДДВ: 800,00 ден
Цена: 800,00 ден
_________________50b617b4c7870.jpg
_________________50b617b4c7870.jpg
Опис

Гриотте - сочна медитеранска вишна во фино алкохолно полнење обвиткана со препознатливо Крашово темно чоколадо, вкусен и единствен десерт познат со генерации на потрошувачите.

Букет Гриотте со тежина од 440 грама.

Производител : Краш, Хрватска.

Бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

За поуспешен впечаток, ви препорачуваме да одберете букет од свежо цвеќебалон со порака или платежна гифт картичка.

Коментари

Нема коментари за овој производ.