fbpx

Бонбониера Атлантис Dark - 200 г.

Чоколадни пралини со форми од морскиот свет.
Бонбониера Атлантис Dark - 200 г.Бонбониера Атлантис Dark - 200 г.
Цена:
Цена без ДДВ: 470,00 ден
Цена: 470,00 ден
Опис Полнети чоколадни пралини од темно чоколадо со различни форми со лешник.

Тежина: 200 г.

Состав: шеќер, какао путер, млеко во прав, арома ванила, обезмастено млеко.

Производител : Витаминка, Македонија.

Бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

За поуспешен впечаток, ви препорачуваме да одберете букет од свежо цвеќебалон со порака или деликатесна корпа.

Коментари

Нема коментари за овој производ.