fbpx

Подлоги за играње

Подлогата со тропки овозможува кај децата да се развие ...

Подлога за играње
Цена:
Цена без ДДВ: 1.150,00 ден
Цена: 1.150,00 ден

Служи како подлога за играње или ќебе.

Штеповано ќебе
Цена:
Цена без ДДВ: 1.490,00 ден
Цена: 1.490,00 ден

Ќебенце за игра и за помош за правилно развивање на бебето.

Playgro игрална жирафа
Цена:
Цена без ДДВ: 1.890,00 ден
Цена: 1.890,00 ден

Колку забавно! Вашето дете одеднаш ќе се најде среде океан.

Подлога за играње со вода
Цена:
Цена без ДДВ: 1.990,00 ден
Цена: 1.990,00 ден

Удобна фотелја за одмор, играње или забава.

Фотеља Коала
Цена:
Цена без ДДВ: 2.500,00 ден
Цена: 2.500,00 ден

Удобна фотелја за одмор, играње или забава.

Фотеља Зајче
Цена:
Цена без ДДВ: 2.500,00 ден
Цена: 2.500,00 ден
 

Известување за испораките на Денот на жената

Нарачките за 08 Март се во тек. Ве молиме навремено испратете ни ги вашите нарачки, најдоцна до 06 март (среда).

За сите прашања ви стоиме на располагање на info@ex.mk, viber/WhatsApp: +389 78 442 052, +389 78 442 153

Ви благодариме на довербата која ни покажувате 15 години.