fbpx

Балон Добредојде

Посакајте им топло добредојде на вашите сакани со прекрасен хелиумски балон.
WELCOME004 19693-18WELCOME004 19693-18
Цена:
Цена без ДДВ: 550,00 ден
Цена: 550,00 ден
Опис

Балонот е со големина од 45 см.

Бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

Коментари

Нема коментари за овој производ.