Климатизери и вентилатори

Клима Max 3.5 KW со можност за ладење и греење.

Клима Max сплит систем 3.5 KW
Цена:
Цена без ДДВ: 13.990,00 ден
Цена: 13.990,00 ден

Клима Gree 3.5 KW, енергетска класа А.

Клима Gree 3.5 KW GW12AAB-K3HHA2A/I
Цена:
Цена без ДДВ: 14.990,00 ден
Цена: 14.990,00 ден

Клима VOX 3.5 KW со WI-FI контрола, јонизатор, функција за ...

Клима 3,5KW VOX VSA10-12WE со WI-FI контрола
Цена:
Цена без ДДВ: 18.590,00 ден
Цена: 18.590,00 ден

Клима Max 5.5 KW со можност за ладење и греење.

Клима Max 5.5 KW
Цена:
Цена без ДДВ: 26.990,00 ден
Цена: 26.990,00 ден

Инвертер Vivax, енергетска класа А++ со јонизатор и био ...

Клима Инвертер Vivax ACP-12CX35AERI
Цена:
Цена без ДДВ: 27.999,00 ден
Цена: 27.999,00 ден

Инвертер Gree 3.5 KW, енергетска класа А++, со вградена ...

Клима Инвертер Gree 3.5 KW GWX12QC
Цена:
Цена без ДДВ: 30.990,00 ден
Цена: 30.990,00 ден