Детски велосипеди, тротинети, трицикли

Детски тротинет со дупли тркалца.

Тротинет SC1080
Цена:
Цена без ДДВ: 999,00 ден
Цена: 999,00 ден

Тротинет со едно предно и две задни тркалца.

Тротинет SC202
Цена:
Цена без ДДВ: 1.099,00 ден
Цена: 1.099,00 ден

Детски тротинет со две предни и две задни тркалца.

Тротинет SC218
Цена:
Цена без ДДВ: 1.299,00 ден
Цена: 1.299,00 ден

Тротинет со едно предно и две задни тркалца.

Тротинет SC1001
Цена:
Цена без ДДВ: 1.499,00 ден
Цена: 1.499,00 ден

Детски трицикл во три бои.

Трицикл SC2007
Цена:
Цена без ДДВ: 1.599,00 ден
Цена: 1.599,00 ден

Детски трицикл во сина и розова боја.

Детски трицикл 8027
Цена:
Цена без ДДВ: 1.799,00 ден
Цена: 1.799,00 ден

Со две тркала назад за поголема рамнотежа.

Тротинет Cars
Цена:
Цена без ДДВ: 1.890,00 ден
Цена: 1.890,00 ден

Забава за секое дете.

Тротинет со светлечки тркала
Цена:
Цена без ДДВ: 1.890,00 ден
Цена: 1.890,00 ден

За брзо учење на возење велосипед, одржување на рамнотежа и ...

smoby1
Цена:
Цена без ДДВ: 2.590,00 ден
Цена: 2.590,00 ден

12" детски велосипед со помошни тркала.

Детски велосипед Max Tiger 12
Цена:
Цена без ДДВ: 2.690,00 ден
Цена: 2.690,00 ден

12" детски велосипед со помошни тркала.

Детски велосипед Max Butterfly 12'' 017
Цена:
Цена без ДДВ: 2.990,00 ден
Цена: 2.990,00 ден

12" детски велосипед со помошни тркала.

Детски велосипед Max GTR 12'' 017
Цена:
Цена без ДДВ: 2.990,00 ден
Цена: 2.990,00 ден

Одлично помагало за почетници кои сакаат да научат да возат ...

Трицикл TR 5080
Цена:
Цена без ДДВ: 2.999,00 ден
Цена: 2.999,00 ден

Детски 12'' велосипед со високо квалитетни Wanda гуми.

Детски велосипед Max Urban Racer 12'' 017 4.0
Цена:
Цена без ДДВ: 3.190,00 ден
Цена: 3.190,00 ден

16" Детски велосипед Max Kitty со корпа.

Детски велосипед Max Kitty 16'' 017
Цена:
Цена без ДДВ: 3.790,00 ден
Цена: 3.790,00 ден