fbpx

Ваучер за дополнителен час за возење

Подарете ваучер за усовршување на возачките вештини во времетраење од 90 мин.
Цена:
Цена без ДДВ: 1.200,00 ден
Цена: 1.200,00 ден
Опис Одличен подарок за оние кои знаат да управуваат со возило и за оние што сакаат да си го освежат и подобрат своето возачко искуство.

Дополнителен час во времетраење од 90 мин со проверени и искусни инструктори од автошколата БОБИЕМ.

Ваучерот важи само на територија на град Скопје. Совршен подарок за сите над 18 год. кој може да ви го направи возењето задоволство.

Дополнителните часови важат само за возачи од Б-категорија.

Возењето се одвива со возило од тип Volkswagen Polo и со термин по договор.

Дополнителниот час може да се користи и за дневно и ноќно возење, за усовршување на паркирање по скопските паркинзи, за подобрување на рефлексите за управување со возило по скопските улици и крстосници, како и за вежбање на возачките правила за оние кои се подготвуваат за полагање на возачки испит.

Одличен подарок кој ви овозможува посигурно и побезбедно да патувате на кратки и долги релации. Подарок кој ви нуди прекрасно возачко искуство од кое ќе имате бенефит цел живот.

Коментари

Нема коментари за овој производ.