fbpx

Чајници

Прекрасен чајник изработен од фин коскен порцелан од ...

Чајник Сончев залив
Цена:
Цена без ДДВ: 1.900,00 ден
Цена: 1.900,00 ден

Прекрасен чајник изработен од фин коскен порцелан од ...

Чајник Compton by Morris
Цена:
Цена без ДДВ: 1.900,00 ден
Цена: 1.900,00 ден

Керамички сет за чај, составен од шоља, тацна и чајник.

Сет за чај
Цена:
Цена без ДДВ: 1.900,00 ден
Цена: 1.900,00 ден

Прекрасен чајник изработен од керамика.

Сет за чај
Цена:
Цена без ДДВ: 1.900,00 ден
Цена: 1.900,00 ден

Сет за чај, составен од шоља, тацна и чајник.

Сет за чај Roses
Цена:
Цена без ДДВ: 2.100,00 ден
Цена: 2.100,00 ден

Сет за чај, составен од шоља, тацна и чајник.

Сет за чај Honeysuckle
Цена:
Цена без ДДВ: 2.100,00 ден
Цена: 2.100,00 ден

Сет од прекрасни шолја за чај или кафе за секојдневно ...

Сет од две шолји Морис
Цена:
Цена без ДДВ: 1.400,00 ден
Цена: 1.400,00 ден

Сет од прекрасни шолји за чај или кафе за секојдневно ...

Сет од четири шолји Морис
Цена:
Цена без ДДВ: 2.200,00 ден
Цена: 2.200,00 ден

Прекрасен чајник за совршен чај.

Чајник Honeysuckle
Цена:
Цена без ДДВ: 2.100,00 ден
Цена: 2.100,00 ден