fbpx

Вино со бонбониера за слава

Вино и бонбониера за претстојните слави.
Вино со бонбониера за славаВино со бонбониера за слава
Цена:
Цена без ДДВ: 1.090,00 ден
Цена: 1.090,00 ден
Вино со бонбониера за слава
Вино со бонбониера за слава
Вино со бонбониера за слава Петковден
Вино со бонбониера за слава Петковден
Опис Вино Тиквеш 1 л., со предна етикета и картичка со посвета испечатени по ваша желба.

Бонбониера Бајадера на кои се испечатени пораки.

Освен прикажаните пораки, чоколадите можат да бидат испечатени со ваши пораки.

Претстојни слави и имендени:

08 Ноември - Митровден

14 Ноември - Св. Кузман и Дамјан,

21 Ноември - Св. Архангел Михаил,

04 Декември - Пресвета Богородица,

08 Декември - Св. Климент Охридски,

19 Декември - Св. Никола.

Бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

Коментари

Нема коментари за овој производ.