fbpx

Бонбониера за слава

Бонбониера со печатени пораки за претстојните слави.
Бонбониера за слава Бонбониера за слава
Цена:
Цена без ДДВ: 450,00 ден
Цена: 450,00 ден
Бонбониера за слава
Бонбониера за слава
Бонбониера за слава
Бонбониера за слава Петковден
Опис Бонбониера со чоколади, на кои се испечатени пораки.

Освен прикажаните пораки, чоколадите можат да бидат испечатени со ваши пораки.

Претстојни слави и имендени:

08 Ноември - Митровден

14 Ноември - Св. Кузман и Дамјан,

21 Ноември - Св. Архангел Михаил,

04 Декември - Пресвета Богородица,

08 Декември - Св. Климент Охридски,

19 Декември - Св. Никола.

Бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

Коментари

Нема коментари за овој производ.