fbpx

Сет за релаксација

Миризлив сет во златна корпа IDC INSTITUTE
Сет за релаксацијаСет за релаксација
Цена:
Цена без ДДВ: 2.250,00 ден
Цена: 2.250,00 ден
Сет за релаксација
Сет за релаксација
Опис Сетот содржи 300 мл гел за туширање, 300 мл пенлива купка, 110 мл крем за раце, 110 мл пилинг за тело, 200 гр сол за капење, пуф.

Спакувано во цврста златна кутија.

Коментари

Нема коментари за овој производ.