fbpx

Сет за релаксација

Миризлив сет во златна кутија.
Сет за релаксацијаСет за релаксација
Цена:
Цена без ДДВ: 2.200,00 ден
Цена: 2.200,00 ден
Сет за релаксација
Сет за релаксација
Опис Сетот содржиЧ 300 мл гел за туширање, 300 мл пенлива купка, Пилинг за тело во туба од 120 мл., 120 мл лосион за тело во туба, 100 гр сол за капење во хартиена кутија, 100гр крем за тело во тегла.

Спакувано во цврста хартиена кутија со ПВЦ прозорец."

Коментари

Нема коментари за овој производ.