fbpx

Бонбониера Merci Finest Selection - 250 г.

Заблагодарете им се на Вашите најмили со вкусен чоколаден десерт Merci.
Бонбониера Merci Finest Selection - 250 г.Бонбониера Merci Finest Selection - 250 г.
Цена:
Цена без ДДВ: 670,00 ден
Цена: 670,00 ден
Опис

Заблагодарете им се на Вашите најмили со вкусен чоколаден десерт Merci.

Добро познатиот вкус на Merci чоколадите, со седум вкуса,претставува вистинско задоволство и одличен подарок за секого.

Тежина : 250 гр.

Производител : Storck , Германија.

Бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

За поуспешен впечаток, ви препорачуваме да одберете букет од свежо цвеќебалон со порака или деликатесна корпа.

Коментари

Нема коментари за овој производ.