fbpx

Летна сензација

Совршен летен и освежувачки подарок за секој љубител на џин.
Летна сензацијаЛетна сензација
Цена:
Цена без ДДВ: 2.990,00 ден
Цена: 2.990,00 ден
Опис Корпата содржи: Џин Gordon’s 1L, швепс тоник и лимони.

Бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

Коментари

Нема коментари за овој производ.