Играта на животот

Предметот на играта на животот е јасно да го видиме сопственото добро и да ги избришеме сите ментални слики на злото.
Играта на живототИграта на животот
Цена:
Цена без ДДВ: 350,00 ден
Цена: 350,00 ден
Опис Во оваа инспиративна книга Флоренс Сковел Шин, на неформален, пријателски и хумористичен начин, ни ги пренесува безвременската порака и принципите на успехот покажувајќи ни како со користење на афирмации да ги промениме својата состојба и околностите и да научиме дека животот не е борба, туку игра, игра на давање и примање.

Книгата „Играта на животот и како да ја играш“ за првпат ја здогледала светлината на денот во 1925 година. Оттогаш има инспирирано илјадници луѓе низ целиот свет, со вистината што ни ја открива – дека љубовта и добрата волја ги отстрануваат сите препреки на нашиот пат.

Автор: Флоренс Сковел Шин

Издавачка куќа: ПАБЛИШЕР

ИСБН: 978-608-456-991-6

Година на издавање: 2019

Број на страни: 107

Димензии: 125/195

Корица: мека

Јазик: македонски

Коментари

Нема коментари за овој производ.