fbpx

Чаша за вино Friends

Стаклена чаша за вино со порака „Friends till the end of wine“.
Чаша за вино FriendsЧаша за вино Friends
Цена:
Цена без ДДВ: 1.450,00 ден
Цена: 1.450,00 ден
Опис Стаклена чаша за вино од познатиот бренд Leonardo.

Чашата е спакувана во пригодна кутија за подарок.

Коментари

Нема коментари за овој производ.