fbpx

Рачно нацртана чаша за џин

Рачно цртана чаша за џин, спакувана во украсна кутија.
Чаша за џинЧаша за џин
Цена:
Цена без ДДВ: 1.300,00 ден
Цена: 1.300,00 ден
Опис Нацртана со посебно внимание, спакувана во украсно пакување, чашата за џин од L&P е извонреден подарок за специјални пригоди.

Коментари

Нема коментари за овој производ.
 

Известување за испораките на Денот на жената

Нарачките за 08 Март се во тек. Ве молиме навремено испратете ни ги вашите нарачки, најдоцна до 06 март (среда).

За сите прашања ви стоиме на располагање на info@ex.mk, viber/WhatsApp: +389 78 442 052, +389 78 442 153

Ви благодариме на довербата која ни покажувате 15 години.