ARMAF Club de Nuit Woman EDP 105 ml

Club De Nuit од Armaf е женска парфимирана вода, со посебен, опулентен и деликатен мирис со пенлива свежина на цитруси.
ARMAF Club de Nuit Woman EDP 105 mlARMAF Club de Nuit Woman EDP 105 ml
Цена:
Цена без ДДВ: 4.630,00 ден
Цена: 4.630,00 ден
ARMAF Club de Nuit Woman EDP 105 ml
ARMAF Club de Nuit Woman EDP 105 ml
Опис Club De Nuit од Armaf е женска парфимирана вода, со посебен, опулентен и деликатен мирис со пенлива свежина на цитруси, комбинирана со цветни овошни ноти на роза, јасмин и личи, додека основата е составена од ветивер, пачули и мошус.

Мирисни ноти

Горни: Bergamot, Grapefruit, Peach, Orange

Средни: Geranium, Jasmine, Lychee, Rose

Основни: Musk, Patchouli, Vanilla, Vetiver

Коментари

Нема коментари за овој производ.