fbpx

Вино со порака

Подарок со ваша испечатена порака.
Вино со поракаВино со порака
Цена:
Цена без ДДВ: 520,00 ден
Цена: 520,00 ден
Вино со порака
Вино со порака
Вино со порака
Вино со порака
Вино со порака
Вино со порака
Вино со порака
Вино со порака
Вино со порака
Вино со порака
Вино со порака
Вино со порака
Вино со порака
Вино со порака
Вино со порака
Вино со порака
Вино со порака
Вино со порака
Вино со порака
Вино со порака
Вино со порака
Вино со порака
Вино со порака
Вино со порака
Вино со порака
Вино со порака
img_2864-1
img_2863-1
Вино со порака
Опис Вино Вранец 1 л., со етикета и картичка со посвета испечатени по ваша желба.

Бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

Коментари

Вторник, 07 Август 2018
Sakam na vinoto da pisuva Sreken rodenden i da bide so crveno
zlatko
Недела, 01 Јули 2018
Sreken rodenden Tato
Emilija