fbpx

Усна хармоника со 10 ноти

Усна хармоника со 10 ноти за весело детство.
Усна хармоника со 10 нотиУсна хармоника со 10 ноти
Цена:
Цена без ДДВ: 1.599,00 ден
Цена: 1.599,00 ден
Усна хармоника со 10 ноти
Усна хармоника со 10 ноти
Опис Усната хармоника од Bontempi ќе донесе музика и ритам во деновите на детето на лесен и едноставен начин.

Производот не е наменет за деца помали од 3год

Коментари

Нема коментари за овој производ.