fbpx

Simba со додатоци

Понудете му на вашето слатко кученце шише да пие вода.
Simba со додатоциSimba со додатоци
Цена:
Цена без ДДВ: 1.600,00 ден
Цена: 1.600,00 ден
Опис Прицврстете ја каишката за неговиот врат и однесете го на прошетка. Ако му го допрете за задникот надолу, тоа ќе почне уринира и ќе можете безгрижно да одите напред.

Карактеристики:

големина на кученце: 20 см

Наменето за деца постари од 3 години.

Коментари

Нема коментари за овој производ.