fbpx

Сет за нокти

Комплетен сет за нокти со апаратче за сушење на лакот.
Сет за ноктиСет за нокти
Цена:
Цена без ДДВ: 1.900,00 ден
Цена: 1.900,00 ден
Сет за нокти
Сет за нокти
Опис Сетот содржи лакови, налепници, стикери и апаратче за брзо сушење на нанесениот лак.

Коментари

Нема коментари за овој производ.