fbpx

Сет во ранче Пеперутка

Малечките нема да сакаат да излезат без омилениот ранец!
Сет во ранче ПеперуткаСет во ранче Пеперутка
Цена:
Цена без ДДВ: 1.500,00 ден
Цена: 1.500,00 ден
Сет во ранче Пеперутка
Сет во ранче Пеперутка
Опис Овој комплет вклучува 2 светкави лакови за нокти, 2 сјаеви за усни (јагода и грозје), 2 кармини, 5 стегачи за коса, 2 прстени со пеперутка, турпија и сепаратор за педикир. Сјај до моќ!

Коментари

Нема коментари за овој производ.